Owen Carrey a murit în 2017, după ce a consumat un sandviș care era marinat în lapte bătut. Tânărul se afla la un restaurant alături de prietenii lui pentru a sărbători ziua în care împlinea 18 ani, potrivit  Daily Mail.

Citeste si: Ambrozie. Adevărul nespus până acum despre planta care le dă bătăi de cap românilor

După ce i-a explicat cu atenție chelnerului că este alergic la anumite alimente, el a comandat un piept de pui la grătar, fără chifle sau sos, salată fără dressing și cartofi prăjiți.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

După câteva înghițituri, tânărul a început să se simtă rău și să aibă o reacție alergică manifestată printr-un atac sever de astm. El s-a prăbușit și și-a pierdut cunoștința în brațele iubitei lui.

Citeste si: Ce trebuie sa stii despre infectia urechii la copii?

La doi ani de la accident, autoritățile au concluzionat că membrii restaurantului nu i-au arătat tânărului documentul care specifică în detaliu ingredientele fiecărui preparat din meniu.

Asta deși Owen i-a alertat că are mai multe alergii. Mai târziu, familia a aflat că și dacă i-ar fi arătat nu ar fi conta. Faptul că este folosit laptele bătut pentru a marina carnea, nu era specificat în meniu.

Sursa: digi24.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si