Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent și-a bătut iubita și și-a scris numele cu un cuțit pe fruntea ei

Incidentul șocant a avut loc în America, în San Antonia, Texas.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Jackub Hildreth, în vârstă de 19 ani și-a mutilat iubita pe 5 decembrie. Fără pic de remuşcare, adolescentul le-a povestit polițiștilor ce i-a făcut tinerei: „Am ținut-o de gât și am lovit-o în față de zece ori. Apoi mi-am «sculptat» numele cu un cuțit pe fruntea ei”.

Citeste si: Rareș Bogdan, semnal de alarmă după ce Senatul a votat împotriva desfiinţării SIIJ: "Pierdem bani! Suntem în mare pericol"

Citeste si: Raportul FBI după testarea oaselor din lizieră a ajuns pe masa procurilor DIICOT: nu s-a putut identifica ADN în oasele din pădure

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Jackub Hildreth o cunoscuse pe iubita sa Catalina Mireles pe o rețea de socializare și ieșeau împreună de trei săptămâni. O ceartă dintre cei doi l-a făcut să-și piardă cumpătul și să ajungă la o asemenea faptă.

Citeste si: Colega Luizei Melencu a fost interogată pentru a cincea oară, iar fata a făcut mărturisiri revoltătoare

„Nu aveți încredere în toată lumea pe care credeți că o puteți cunoaște”, a spus Catalina în urma experienței traumatizante.
Fata în vârstă de 22 de ani a suferit răni grave la nivelul feţei. Maxilarul acesteia este rupt în trei locuri şi are numeroase vânătăi.

Adolescentul mai fusese condamnat și în trecut pentru alte infracțiuni.
Acesta se află acum într-o închisoare din oraş și poate fi pus în libertate pentru o cauțiune de 75.000 de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI