Adolescentul de 18 ani, acuzat că și-ar fi ucis două profesoare din școala în care învăța, riscă închisoarea pe viață pentru dubla crimă. Tânărul va fi judecat de autoritățile suedeze. În timpul atacului, acesta ar fi fost înarmat cu un cuțit și un topor.

Citeste si: Un profesor rănit în atacul armat din Texas a transmis un mesaj polițiștilor: „Sunt laşi. Nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Nu-i voi ierta niciodată”

Avocatul inculpatului, Anders Elison, a declarat că adolescentul a recunoscut crimele sale. Ambele femei aveau vârsta de 50 de ani și se aflau ăn școală în momentul atacului.

Citeste si: VIDEO- Un profesor a fost reţinut pentru că ar fi cerut favoruri sexuale unei eleve pentru a-i majora notele

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”A vrut să se pună într-o situaţie din care nu există care de întors, pentru a-şi continua propria viaţă”, a declarat Anders Elison.

Un profesor a fost rănit în urma atacului armat din Texas

Atacul din Texas, chiar din interiorul unei școli, ar fi ajuns în pragul unui masacru. Un profesor a fost rănit în timpul atacului din Uvalde.

”Domnule ofiţer, suntem aici. Suntem aici... Dar (poliţia) plecase deja ”, a mărturisit bărbatul.

Citeste si: Mărturia înfiorătoare a unei fetițe supravieţuitoare a atacului din Texas: „S-a uns cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă”

”Sunt laşi. Au stat pur şi simplu acolo şi nu au făcut nimic pentru comunitatea noastră. Le-a luat mult timp să intre...

Nu-i voi ierta niciodată”, a subliniat el.

Citeste si: Cum s-a petrecut crima care a îngrozit Cluj Napoca. Presupusul criminal a fost prins

”M-am rugat şi m-am rugat să nu îl aud pe niciunul dintre elevii mei vorbind  ”, a spus el, adăugând că pierduse noţiunea timpului, singurul lucru pe care îl simţea era că sângele era precum o ”clepsidră”.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si