Conform reprezentanțiolor Poliţiei de Frontieră, în decursul serii de duminică, 13 februarie 2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare in ţară un cetăţean bulgar, în vârstă de 54 de ani, care se afla la volanul unui ansamblu rutier. Bulgarul transporta, potrivit documentelor de însoţire a mărfii, piese din metal, încărcate din Turcia pentru Marea Britanie.

În urma verificărilor preliminar efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe şasiu era ascuns un bărbat.

Citeste si: Pedeapsa cruntă pe care i-a aplicat-o un paznic unui hoț. L-a ucis în bătaie folosindu-se de o bâtă

Afganul s-a urcat pe sașiul ansamblului rutier fără ca șoferul să știe

,,La momentul coborârii, persoana în cauză a acuzat o stare de rău şi hipotermie. Poliţiştii de frontieră i-au acordat de îndată primul ajutor şi au solicitat prin S.N.U.A.U. 112 sprijin medical. Astfel, la faţa locului a sosit un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Calafat, care l-a transportat pe bărbat la sediul Spitalului Municipal Calafat, pentru acordarea unui ajutor de specialitate", a menționat Poliția de Frontieră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La scurt timp după ce starea tânărului a fost stabilizată, oamenii legii de la Poliția de Frontieră au continuat cercetările faţă de tânăr, despre care au constatat că are 28 de ani, provine din Afganistan şi s-a urcat pe şasiul mijlocului de transport în timp ce se afla pe teritoriul Bulgariei, fără ca şoferul ansamblului rutier să ştie. Cetăţeanul afgan își dorea să ajungă în Germania.

Potrivit protocolului româno-bulgar, bărbatul găsit ascuns, şoferul şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării verificăriloe şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Citeste si: Accident tragic azi-noapte în Satu Mare: Un băiat de 18 ani, care nu avea permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și s-a răsturnat în șanț. Pasagerul a fost proiectat prin lunetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si