Close sidebar
Close sidebar

Un alt diplomat rus a murit, dupa ce a fost impuscat in cap

Un diplomat rus de rang inalt a fost gasit mort la Moscova, dupa ce a fost impuscat, in aceeasi zi in care ambasadorul rus la Ankara a fost ucis in timp ce rostea un discurs.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Petr Polsikov, in varsta de 56 de ani, a fost descoperit in locuinta sa din capitala rusa, cu o rana de glont la cap.
Doua cartuse goale au fost descoperite in apartament, pe podea, iar o arma a fost gasita sub chiuveta din baie.
Potrivit informatiilor publicate de postul de televiziune REN, sotia diplomatului se afla in apartament in momentul in care diplomatul a murit, dar este in siguranta.
Circumstantele mortii oficialului nu sunt clare, iar politia examineaza toate pistele posibile in acest dosar.
Polsokov ar fi fost un membru important al Departamentului pentru America Latina din cadrul Ministerului rus de Externe.
In presa au fost vehiculate informatii ca diplomatul s-ar fi retras recent din MAE rus, dar nu este clar daca lucra in continuare in Guvern.
El a fost detasat la un moment dat la Ambasada rusa din Bolivia.

Petr Polsikov, in varsta de 56 de ani, a fost descoperit in locuinta sa din capitala rusa, cu o rana de glont la cap.Doua cartuse goale au fost descoperite in apartament, pe podea, iar o arma a fost gasita sub chiuveta din baie.Potrivit informatiilor publicate de postul de televiziune REN, sotia diplomatului se afla in apartament in momentul in care diplomatul a murit, dar este in siguranta.

Circumstantele mortii oficialului nu sunt clare, iar politia examineaza toate pistele posibile in acest dosar.Polsokov ar fi fost un membru important al Departamentului pentru America Latina din cadrul Ministerului rus de Externe.In presa au fost vehiculate informatii ca diplomatul s-ar fi retras recent din MAE rus, dar nu este clar daca lucra in continuare in Guvern.El a fost detasat la un moment dat la Ambasada rusa din Bolivia, scrie Daily Mail.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI