Close sidebar
Close sidebar

Un an de la moartea "Piticului Colorado"! Cum arata azi fetita celebrului artist de circ

Saptamana viitoare se implineste un an de la moartea „Piticului Colorado”.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Saptamana viitoare se implineste un an de la moartea artistului de circ Cristian Serban, cunoscut in lumea artistica drept „Piticul Colorado”. Era cel mai cunoscut pitic din Romania si s-a stins din viata la doar 34 de ani, din cauza unor complicatii la ficat. Cristian abia se casatorise cu iubita lui, Madalina si aveau impreuna o fetita care nici nu implinise sase luni.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Intre timp, Madalina a reusit sa depaseasca momentul greu prin care a trecut si s-a dedicat in totalitate cresterii fiicei sale.

Din cand in cand, femeia pune fotografii cu micuta pe contul ei de socializare, mai ales ca aceasta se face din ce in ce mai frumoasa. Din pacate pentru ea, isi va recunoaste tatal doar in fotografiile pe care mama ei le patreaza.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI