Close sidebar
Close sidebar

Un angajat al serviciului de inmatriculari, prins beat la volan! Barbatul nici n-a avut puterea sa sufle in etilotest!

Ori n-a vrut, ori chiar n-a putut. Un angajat al servicului inmatriculari nu reuseste cu niciun chip sa sufle in etilotest! Colegii de la rutiera chiar aveau nevoie de rezultatul testului, avand in vedere ca tanarul provocase un accident soldat cu 4 raniti si... o masina avariata.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ora 1.00 noaptea! Pe un drum acoperit de polei, politistii de la rutiera incearca sa stabileasca alcoolemia colegului de la Inamatriculari, dar… fara izbanda.
Potrivit martorilor, politistul a lovit cu masina un autoturism care oprise pe marginea drumului

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Au fost una, doua sau chiar trei incercari…toate pentru a stabili daca autorul accidentului are sau nu alcool in aerul expirat. Totul a fost in zadar, iar tanarul condus la spital pentru recoltare de probe biologice.
In urma anchetei, se va stabili daca politistul se va alege cu dosar penal pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice sau doar cu permisul suspendat!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI