Close sidebar
Close sidebar

Un angajat de la drumuri din Craiova, cautat de politisti. Barbatul a vandut borduri de pe strada unor indivizi

Cand nu dai de la tine, parca o faci din toata inima. Unde mai pui ca-ti iese si de-un ban deoparte. Cam asa pare sa fi fost si-n cazul anchetat de politisti, dupa ce au primit aceste imagini.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Totul a fost filmat pe o strada intrata in reabilitare din Craiova. Cei trei care asuda la caratul bordurilor nu sunt muncitorii. Cu masina trasa in buza trotuarului, barbatii trag cu spor de bucatile de beton. Convins ca are de-a face cu un frut, in toiul zilei, cel care a facut inregistrarea a sunat la poltie. La scurt timp, un echipaj a ajuns si i-a prins in fapt pe indivizi, numai ca lucrurile nu erau asa cum credeau ca ar fi.



Exact cand se pregateau sa-i incatuseze, agentii au aflat ca cele 8 borduri au fost cumparate cu banii jos, taman de la un angajat.

"Dar au spus ca le-au cumparat chiar de aici, de la cei care muncesc in zona"

"Nu stiu nimic, v-am zis, nu stiu nimic"

"Este vorba de un doljean, care le achiztionase contra sumei de 50 de lei de la un lucrator angajat al executantului de lucrari."


Prinde orbul, scoate-i ochii. Asa si cu angajatul de la drumuri, pe care politistii il cauta, acum, pentru furt.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI