Close sidebar
Close sidebar

Un apropiat a lui Donald Trump, confirmat cu COVID-19

Casa Albă anunţă că un consilier a preşedintelui american Donald Trump a fost confirmat pozitiv cu coronavirus.

Andreea Stoica,

Un apropiat a lui Donald Trump, confirmat cu COVID-19

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Consilierul preşedintelui american pentru securitate naţională, Robert O'Brien, a fost testat pozitiv la COVID-19, a anunţat Casa Albă.

Robert O'Brien ocupă un post crucial în cadrul executivului american. Acesta prezintă "simptome uşoare", a precizat aceasta într-un comunicat. El s-a izolat şi lucrează "dintr-un loc securizat" în afara Casei Albe.

"Nu există risc de expunere al preşedintelui"

"Nu există risc de expunere al preşedintelui sau al vicepreşedintelui", a adăugat executivul american, dând asigurări că Consiliul de securitate naţională continuă să funcţioneze normal.

Citeste si: Germania îi intoarce spatele lui Trump. Îl refuză total pe Putin

Robert O'Brien a efectuat la jumătatea lui iulie o călătorie la Paris, unde s-a întâlnit cu omologii săi francez, german, italian şi britanic, conform agerpres.ro

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

În luna mai, Katie Miller, purtătoare de cuvânt a vicepreşedintelui Mike Pence şi soţia lui Stephen Miller, consilier apropiat al lui Donald Trump, a fost testată şi ea pozitiv.

Ea a reluat între timp lucrul.

Citeste si: Donald Trump: COVID-19 va dispărea de la sine

Un apropiat a lui Donald Trump, confirmat cu COVID-19

La începutul lui iulie, Kimberly Guilfoyle, fostă prezentatoare la canalul Fox News şi partenera lui Donald Trump Jr, a fost şi ea testată pozitiv la COVID-19.

Ea este una dintre principalele responsabile de finanţarea campaniei lui Donald Trump, care va candida pentru un nou mandat pe 3 noiembrie.

Citeste si: Statul care reintroduce măsurile de restricție. Barurile și bisericile vor fi închise

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI