Close sidebar
Close sidebar

Un arheolog britanic sustine ca a gasit casa lui Iisus Hristos. "E un miracol ca s-a intamplat asta"

Un arheolog din Marea britanie sustine ca a gasit casa in care a locuit Iisus Hristos in perioada copilariei. Descoperirea a fost facuta chiar in Nazareth, locul nasterii Mantuitorului.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doctorul Ken Dark si-a petrecut ultimii ani din viata studiind si cercetand despre viata lui Iisus Hristos. El si-a publicat studiul in revista "Biblical Archeology Review" si sustine cu tarie ca a identificat locuinta lui Hristos.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Casa se afla localizata sub cladirea Manastirii "Surorile Nazarethului", in nordul satului Israel. Dupa sapaturi indelungate, arheologii au reusit sa patrunda in situl descoperit. Casa era sapata in calcar, avea mai multe incaperi, dar si ceea ce pare a fi o scara interioara.

Cercetatorii au fost uimiti de modul extrem de bun de conservare al locuintei.  "Sa fie asta casa lui Iisus? Este imposibili sa afirmi cu siguranta, dar nu exista niciun motiv ca aceasta varianta sa nu fie luata in seama", a scris britanicul in lucrarea sa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI