Muzicianul, in varsta de 66 de ani, cunoscut pentru hit-ul „Driving Home For Christmas” din 1988 sau Road to Hell (1989), sustinea sambata, la New Theatre Oxford, cel de-al 35-lea concert din cel de-al 37-lea turneu al sau cand s-a prabusit pe scena. 
 
Concertul a fost anulat si muzicianul a fost transportat la spital, de unde mai tarziu medicii au transmis ca starea sa este „stabila”. 
 
„A cantat minunat si apoi pur si simplu a cazut. Arata destul de rau. Au tras cortina si am asteptat cu totii pana ne-au anuntat sa plecam”, a povestit un spectator.

Citeste si: Mars de comemorare a Regelui Mihai, urmat de un protest in Piata Victoriei, anuntate duminica in Bucuresti. Manifestatii antiguvernamentale sunt anuntate si in tara si diaspora

Christopher Anton Rea, cantaret si compozitor, s-a nascut pe 4 martie, 1951, in Anglia. 
 
„Whatever Happened to Benny Santini?” este albumul sau de debut, lansat in 1978. Primul single de pe albumul „Fool”- „If You Think It's Over”- a fost este cel mai mare hit al sau din Statele Unite, ocupand locul 12 in Billboard Hot 100.
Albumul a fost a fost nominalizat la premiile Grammy pentru categoria cea mai buna melodie a anului, pierzand in fata melodiei „Just the Way You Are” a lui Billy Joel. 
 
Chris Rea a lansat opt albume in anii 1980, intre care „Shamrock Diaries”, „On The Beach si Dancing With Strangers”, compilatia „New Light Through Old Windows”. „The Road to Hell”, care a fost lansat in 1989, a avut un succes masiv si a devenit primul sau album numarul 1 in Regatul Unit. 
Au urmat „Auberge”, „God\'s Great Banana Skin”, informeaza Digi24.
 
Preluare wowbiz.ro

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si