Close sidebar
Close sidebar

Un artist extrem de iubit s-a prabusit pe scena in timpul unui concert: "S-a tras cortina"

Cantaretul s-a prabusit sambata seara pe scena, in timpul concertului. In urma cu un an, artistul suferise un accident vascular cerebral.

Viorela Precupas,


DISTRIBUIE
acest articol

Muzicianul, in varsta de 66 de ani, cunoscut pentru hit-ul „Driving Home For Christmas” din 1988 sau Road to Hell (1989), sustinea sambata, la New Theatre Oxford, cel de-al 35-lea concert din cel de-al 37-lea turneu al sau cand s-a prabusit pe scena. 
 
Concertul a fost anulat si muzicianul a fost transportat la spital, de unde mai tarziu medicii au transmis ca starea sa este „stabila”. 
 
„A cantat minunat si apoi pur si simplu a cazut. Arata destul de rau. Au tras cortina si am asteptat cu totii pana ne-au anuntat sa plecam”, a povestit un spectator.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Christopher Anton Rea, cantaret si compozitor, s-a nascut pe 4 martie, 1951, in Anglia. 
 
„Whatever Happened to Benny Santini?” este albumul sau de debut, lansat in 1978. Primul single de pe albumul „Fool”- „If You Think It's Over”- a fost este cel mai mare hit al sau din Statele Unite, ocupand locul 12 in Billboard Hot 100.
Albumul a fost a fost nominalizat la premiile Grammy pentru categoria cea mai buna melodie a anului, pierzand in fata melodiei „Just the Way You Are” a lui Billy Joel. 
 
Chris Rea a lansat opt albume in anii 1980, intre care „Shamrock Diaries”, „On The Beach si Dancing With Strangers”, compilatia „New Light Through Old Windows”. „The Road to Hell”, care a fost lansat in 1989, a avut un succes masiv si a devenit primul sau album numarul 1 in Regatul Unit. 
Au urmat „Auberge”, „God\'s Great Banana Skin”, informeaza Digi24.
 
Preluare wowbiz.ro
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI