Close sidebar
Close sidebar

Un autobuz cu 50 de pasageri a luat foc in Timis!

Un autobuz in care se aflau 50 de pasageri, cel mai probabil muncitori, a fost cuprins de flacari, luni, dupa ce un incendiu a izbucnit la compartimentul motor. Oamenii au reusit sa se autoevacueze, neexistand victime.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţa (ISU) Timis, un incendiu a izbucnit, luni, la compartimentul motor al unui autobuz, in orasul Sannicolau Mare din judeţul Timis.

In autobuz se aflau 50 de persoane, cel mai probabil muncitori la o fabrica din oras, care in momentul in care a iesit fum din compartimentul motor, s-au autoevacuat.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pompierii au intervenit pentru stingerea incendiului si urmeaza sa stabileasca, cu exactitate, de la ce a izbucnit focul, insa, cel mai probabil acesta a pornit in urma unui scurtcircuit la instalaţia electrica.

Potrivit reprezentanţilor ISU Timis, in urma incidentului nu au rezultat victime, insa autobuzul a fost avariat, scrie news.ro.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI