Accident în Focșani. Un autoturism al MApN a acroșat o femeie de 40 de ani pe trecerea de pietoni.
"Astăzi, 09 ianuarie, ora 07,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Focşani au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că pe raza municipiului Focşani, pe strada Bucegi, a avut loc un accident rutier, în care un pieton a fost acroşat de un conducător auto.

Citește și: Grav accident rutier în această dimineață. Un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine au intrat în coliziune

A rezultat rănirea uşoară a pietonului, o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani. Din primele verificări a rezultat că femeia traversa strada regulamentar.", informează Inspectoratul Judeţean de Poliție Vrancea (IPJ).

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, dar acesta s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: A fost activat Planul roșu de Intervenție, după ce trei persoane au murit într-un accident rutier

A fost activat Planul roșu de Intervenție, după ce trei persoane au murit într-un accident rutier

Accident mortal, seara trecută, în Bistrița-Năsăud. O mașină a derapat într-o curbă și a intrat într-un autobuz care transporta aproximativ 40 de persoane. În urma impactului,  autoturismul a căzut în apele râului  Sălăuța, fiind activat Planul roșu de Intervenție.

În autoturism se aflau patru persoane, care mergeau spre aeroport. Mașina era condusă de un tânăr de 21 de ani.

Citește și:  Un bărbat a scos sabia la un șofer și i-a distrus mașina. Polițiștii au tras focuri de armă

„M-am trezit cu ei în aer, au venit pe contrasens, peste linia continuă și pe mine aici, nu am mai avut ce le face, am tras un pic de volan dreapta dar m-a aruncat în șanț.”, 

spune șoferul de autobuz.

Citește și: Accident rutier grav: cinci persoane rănite în urma impactului

„Trei victime incompatibile cu viața și una cooperantă, cu dureri dar cooperantă, am reușit să o ținem în viață și de vorbă până au venit până când au ajuns echipele specializate.”,  declară  Dan Nicolae, SVSU Romuli. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si