Close sidebar
Close sidebar

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit in Pascani. Pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata dupa-amiaza, in zona localitatii Tatarusi din judetul Iasi, a declarat pentru Agerpres Diana Cimpoiesu, coordonator SMURD Iasi.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

UPDATE: Un avion de mici dimensiuni s-a prabusit, sambata, in zona padurii Tatarusi, langa municipiul Pascani, cele doua persoane aflate la bord fiind gasite de salvatori in stare de inconstienta, una dintre ele decedand ulterior.

Prefectul de Iasi, Marian serbescu, a declarat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca in avion se aflau doua persoane, una dintre ele fiind instructor de zbor. Prefectul a anuntat, in direct, ca pilotul de la mansa avionului a decedat.

Cealalta persoana a fost transportata de urgenta la spital.

Cu toate acestea, secretarul de stat Raed Arafat a declarat ca initial una dintre persoane a fost gasita de salvatori in stop cardio-respirator, insa si-ar fi revenit dupa manevrele de resuscitare.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Purtatorul de cuvant al ISU Iasi, Silvia Bolohan, a anuntat ca la fata locului au fost trimise mai multe echipaje de descarcerare si de stingere, precum si un elicopter pentru a prelua victimele accidentului aviatic.

Avionul participa la un exercitiu aviatic pentru un eveniment care avea sa aiba loc duminica, in localitatea Tatarusi. Potrivit primelor informatii, avionul a ratat decolarea si s-a prabusit intr-o rapa.

Potrivit sursei citate, in avion se aflau doua persoane.

"In urma impactului, una dintre acestea se afla in stop cardio-respirator, cealalta in stare de inconstienta. Echipaje SMURD si ISU se deplaseaza acum spre fata locului", precizeaza sursa citata.

Potrivit reprezentantilor ISU, la locul accidentului se indreapta si un elicopter.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI