Aeronava era operată de compania locală Busy Bee și s-a prăbușit la scurt timp de la decolare, potrivit aceleiași surse.

Citeste si: Trei morţi după ce un avion s-a prăbuşit imediat după decolare în Brazilia

Numărul victimelor nu a fost încă stabilit. Reprezentanții Busy Bee nu au putut fi contactați pentru a exprima un punct de vedere, potrivit Mediafax.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accidentele aviatice sunt relativ frecvente în Republica Democrată Congo din cauza standardelor de siguranță foarte permisive. Toate companiile aeriene din această țară, inclusiv Busy Bee, au interdicție de a zbura în spațiul aerian al Uniunii Europene.

Citeste si: O nouă tragedie aviatică! A fost nevoit să aterizeze forțat! Mai mulți morți și răniți grav!

Incidentul vine la scurt timp după ce, în octombrie, un avion care decolase de pe același aeroport s-a prăbușit după doar o oră de zbor. Toți cei opt pasageri aflați la bordul acelei aeronave au decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si