Close sidebar
Close sidebar

Un avion s-a intors de urgenta pe aeroportul din Melbourne, dupa ce un pasager a incercat sa intre in cabina pilotilor

Reprezentantii Malaysia Airlines au anuntat ca un avion s-a intors de urgenta pe aeroportul international din Melbourne, dupa ce un pasager a incercat sa-si forteze intrarea in cabina pilotilor si le-a amenintat pe stewardese ca are o bomba, scrie The Independent.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

'Aeronava MH128 a decolat la ora locala 23.11 (16.11 ora Romaniei) si urma sa ajunga la ora locala 5.28 (23.28 ora Romaniei) pe aeroportul din Kuala Lumpur, dar s-a intors la Melbourne dupa ce capitanul a fost alertat de echipaj ca un pasager incearca sa intre in cabina de pilotaj', se arata intr-un comunicat al Malaysia Airlines.

De asemenea, aeronava a aterizat in siguranta, dupa doar jumatate de ora de zbor, pe aeroportul din Melbourne.

'Aeronava este in acest moment pe o pista izolata si se asteapta o interventie a securitatii'

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Compania Malaysia Airlines a fost lovita in ultimii ani de doua tragedii aviatice, dupa disparitia aeronavei MH370 deasupra Oceanului Indian si doborarea avionului MH17 deasupra Ucrainei.

Peste 520 de persoane au murit in cele doua tragedii aviatice, care au dus la prabusirea actiunilor Malaysia Airlines.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI