Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Un avion TAROM care se îndrepta spre București a lovit un grup de păsări și i s-a defectat unul dintre motoare. Ce a urmat după?

Un avion al companiei TAROM care circula pe ruta Paris – Bucureşti a avut probleme, vineri seară. Aeronava a fost nevoită să revină pe aeroportul din Paris, de unde decolase, după un incident neașteptat.

Sorin Negru,

Probleme tehnice la unul dintre motoare pentru avionul TAROM după ce a lovit păsările

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un zbor TAROM care circula pe ruta Paris – Bucureşti a avut probleme tehnice, vineri seară, după ce aeronava a lovit păsări, transmite News.ro.

Citește și: VIDEO „Dintr-odată, avionul a plonjat”. Pasagerii aeronavei care a aterizat forțat la Bangkok, mărturii înfiorătoare

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Avionul a revenit pe aeroportul de unde a plecat imediat după decolare, transmite, sâmbătă, BoardingPass, site specializat în ştiri din aviaţie.

Problemă la unul dintre motoare pentru avionul TAROM

”Piloţii Boeingului 737-800NG TAROM care opera în seara zilei de 24 mai 2024 zborul RO384 Paris- Bucureşti au decis să revină pe aeroportul de origine imediat după decolare. Motivul? Problemă tehnică la unul dintre motoare, cauzată de un impact cu păsări”, a transmis, sâmbătă, BoardingPass.

TAROM nu a comunicat până în prezent date despre incident, arată News.ro.

Potrivit sursei citate, avionul, înmatriculat YR-BGJ, se află în continuare pe aeroportul Charles de Gaulle din capitala Franţei.

Un avion TAROM care se îndrepta spre București a lovit un grup de păsări

[Sursa foto: Instagram]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI