Un baiat din statul american Utah a ajuns in stare grava de malnutritie l-a spital, cantarind doar 13 kilograme la varsta de 10 ani. Tatal baiatului l-a gasit pe acesta, acoperit cu o patura, zacand pe podeaua baii. Se pare ca acolo isi petrecuse cel putin ultimul an din viata, deoarece asa dorise mama lui.
Parintii copilului erau despartiti, iar acesta locuia cu mama lui.
Femeia l-a inchis pe baiat in baia de la etaj a casei si l-a obligat pe acesta sa traiasca in conditii greu de imaginat.
Baia nu avea curent electric, iar vasul de toaleta era plina de fecale, spun politistii care au mers la domiciliul baiatului.
Conserve goale si o lingura au fost gasite in dus, a carui scurgere era acoperita cu banda adeziva.
In baie era montata si o camera video, la care femeia se conecta cu ajutorul telefomului mobil, pentru a-l supraveghea pe baiat.
Tatal copilului l-a gasit pe baiat intr-o stare deplorabila, era atat de slabit incat nu se mai putea ridica singur. El l-a dus de urgenta la spital, iar medicii au spus ca nu au mai vazut un caz de malnutritie atat de grav.
El a avut nevoie de 3 saptamani de spitalizare pentru a se pune pe picioare din nou.
Femeia le-a declarat anchetatorilor ca il inchide in baie pe baiat pentru siguranta lui, atunci cand ea era plecata.
De asemenea a mai sustinut ca baiatul era cel care isi dorea sa doarma acolo, in ciuda conditiilor precare. In ultimii trei ani copilul nu a mai mers la scoala. Ea a fost acuzata de abuz asupra copilului, scrie CNN.

Un baiat din statul american Utah a ajuns in stare grava de malnutritie la spital, cantarind doar 13 kilograme la varsta de 10 ani. Tatal baiatului l-a gasit pe acesta, acoperit cu o patura, zacand pe podeaua baii.

Se pare ca acolo isi petrecuse cel putin ultimul an din viata, deoarece asa dorise mama lui.

Parintii copilului erau despartiti, iar acesta locuia cu mama lui. Femeia l-a inchis pe baiat in baia de la etaj a casei si l-a obligat pe acesta sa traiasca in conditii greu de imaginat. Baia nu avea curent electric, iar vasul de toaleta era plin de fecale, spun politistii care au mers la domiciliul baiatului.

Conserve goale si o lingura au fost gasite in dus, a carui scurgere era acoperita cu banda adeziva. In baie era montata si o camera video, la care femeia se conecta cu ajutorul telefomului mobil, pentru a-l supraveghea pe baiat. Tatal copilului l-a gasit pe baiat intr-o stare deplorabila, era atat de slabit incat nu se mai putea ridica singur.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

El l-a dus de urgenta la spital, iar medicii au spus ca nu au mai vazut un caz de malnutritie atat de grav. El a avut nevoie de 3 saptamani de spitalizare pentru a se pune pe picioare din nou.

Femeia le-a declarat anchetatorilor ca il inchidea in baie pe baiat pentru siguranta lui, atunci cand ea era plecata. De asemenea a mai sustinut ca baiatul era cel care isi dorea sa doarma acolo, in ciuda conditiilor precare.

In ultimii trei ani copilul nu a mai mers la scoala. Ea a fost acuzata de abuz asupra copilului, scrie CNN.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si