Close sidebar
Close sidebar

Un băiat de 6 ani, răpit din parc în urmă cu șapte decenii, a fost găsit în mod miraculos

Caz incredibil în Statele Unite ale Americii. Un copil de doar 6 ani a fost răpit în urmă cu 73 de ani, mai precis în anul 1951, într-un parc din Oakland, California. După o căutarea de peste șapte decenii, familia a reușit să-l găsească

Sorin Negru,

Luis Armando Albino, dispărut cu 73 de ani în urmă

[Sursa foto: Bored Panda]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Căutarea de peste 70 de ani a unei familii din California s-a încheiat în iunie 2024, după ce un test ADN online i-a pus în cele din urmă pe drumul cel bun. "Copilul răpit", acum pensionar, a fost găsit în celălalt capăt al țării.

Citește și: VIDEO Un celebru cântăreț turc a murit în timp ce se afla pe scenă. Ce a pățit Metin Arolat

Luis Armando Albino, un pompier pensionar și veteran al războiului din Vietnam care locuiește pe Coasta de Est, a fost răpit dintr-un parc din Oakland, California, în 1951, când avea doar 6 ani.

El se juca cu fratele său mai mare când o femeie care purta o bandană s-a apropiat de el, vorbindu-i în spaniolă și promițându-i că îi va cumpăra bomboane dacă vine cu ea.

Pentru mulți dintre membrii familiei sale, inclusiv pentru mama lui, care a murit în 2005, acela a fost ultimul moment în care Luis Armando Albino a fost văzut.

Dar familia a continuat să păstreze speranța timp de șapte decenii și i-a păstrat mereu vie amintirea cu fotografii expuse în casele lor, scrie NY Post.

Cum a fost găsit copilul dispărut cu 73 de ani în urmă

Oficialii și membrii familiei nu au precizat unde locuiește astăzi pe Coasta de Est, pentru că autoritățile au încă o anchetă deschisă cu privire la răpirea lui.

Citeste si: Tânără în vârstă de 14 ani, însărcinată în șase luni, și un bărbat de 68 de ani, atacați de un urs, în județul Brașov. Care este starea de sănătate a celor două victime- kanald.ro

Citeste si: Absolventă de Medicină, moartă după o plimbare cu motocicleta în Bistrița-Năsăud- wowbiz.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Nepoata lui Luis, Alida Alequin, în vârstă de 63 de ani, a dat peste rudele ei pierdute de mult după ce a făcut un test ADN online în 2020 „doar pentru distracție”, a spus ea.

Testul a arătat o potrivire de 22% cu un necunoscut- care s-a dovedit a fi unchiul ei, Albino.

Alida Alequin, alături de unchiul ei găsit după o potrivire de ADN

[Sursa foto: Bored Panda]

Nepoata a încercat să ajungă atunci la el, dar nu a avut noroc. Femeia și fiicele ei au reluat căutarea la începutul anului 2024 și au început să caute prin arhivele de microfilme ale Oakland Tribune din Biblioteca Publică din Oakland.

Articole de presă din 1951 detaliază eforturile neobosite ale părților de căutare pentru a-l găsi pe Luis, inclusiv scufundări în golful San Francisco și alte căi navigabile.

Citeste si: Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”- kfetele.ro

Citeste si: Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii- radioimpuls.ro

Citeste si: Secretele demult pierdute ale adevăratului Prim Război Mondial ies la lumină. Arheologii au aflat ce s-a întâmplat acum 3.000 de ani- antena3.ro

Fratele mai mare al lui Luis, Roger, care a fost interogat de mai multe ori, le-a explicat polițiștilor că a văzut o femeie purtând o bandană ducându-l pe Luis.

Înarmată cu arhive, inclusiv una cu o poză a lui Luis și Roger, Alequin a prezentat suficiente dovezi forțelor de ordine pentru a deschide un nou caz de persoană dispărută pentru unchiul ei dispărut.

Mama lui Luis Armando Albino a trăit până în 2005. În dreapta, copilul alături de fratele său Roger

[Sursa foto: Bored Panda]

Luis Armando Albino, alături de fratele său Roger

[Sursa foto: Bored Panda]

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI