Imaginile cu băiatul  în timp ce o vizitează pe femeia care i-a dat viață, la cimitir, pentru a-i arăta notele, a emoționat mii de utilizatori ai rețelelor de socializare.

Citește și: Caz șocant în Anglia. O femeie și-a pus capăt zilelor de teamă că și-ar putea pierde copii, în urma divorțului

Conform presei internaționale precum Semana, El Universal și Noticias Caracol, acest moment emoționant a avut loc în Ecuador, iar clipul a fost publicat pe 4 iunie.

Cu toate acestea, a devenit viral în ultimele ore, ca parte a sărbătoririi Zilei Morților. În clip, despre care nu se știe în ce cimitir a fost înregistrat, se vede cum băiatul a ajuns acolo unde este îngropat trupul mamei sale și a adus un buchet de flori pentru a împodobi mormântul și, câteva minute mai târziu, a scos geanta care purtat în spate, să scoată niște hârtii care corespund cu notele sale școlare.

Durere nemărginită pentru un copil care și-a pierdut mama

Minorul se întinde o vreme în fața mormântului mamei sale până adoarme și este trezit de un bărbat pentru a părăsi locul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Povestea impresionantă a Loredanei, tânăra care a devenit șofer de TIR în Anglia. "Bărbaţii amuţesc atunci când văd cum conduc"

Imediat, copilul îmbrățișează mormântul de rămas bun, apoi pleacă trist din cimitir. Imaginile cu minorul au devenit imediat apreciate pe Instagram, TikTok, Facebook și YouTube, unde utilizatorii au vorbit despre actorie și despre dragostea pe care copilul o are pentru răposata sa mamă.

Citește și: Irpin, cățelul rănit în războiul din Ucraina, a fost adoptat de o familie din Portugalia- FOTO

„Nu mai este, dar cu siguranță i-a dat dragoste și exemple bune acestui băiețel frumos care va deveni un om grozav, vă rog Domnului să aibă grijă de el”, „Persoana care a abordat copilul chiar are o inimă bună, Mai mulți oameni !ca el te rog!”, „Înveselește-te campioană, oriunde ai fi ea va merge, din ceruri va avea grijă de tine”, sunt câteva dintre comentariile care pot fi citite în publicație.

Citește și: "Doar țipam, nu puteam să plâng!" Fratele fetiței implicate în accidentul de la Pașcani a făcut mărturisiri cutremurătoare. A vorbit despre momentele dureroase, în care și-a văzut sora fără un braț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si