Liam Flanagan, in varsta de 8 ani, de la Pilot Rock din Oregon, se plimba cu bicicleta pe un deal cand a cazut, suferind o taietura pe picior. El a fost tratat in spital si trimis acasa sa se recupereze, dar trei zile mai tarziu se plangea inca de durere in coapse.

Mama baiatului, Sara Hebard, si sotul ei, Scott Hinkle, l-au verificat

si au observat ca pielea din jurul operatiei a fost decolorata. Liam a fost dus la spital si diagnosticat cu fasciita necrotizanta, o infectie bacteriana rara, dar grava, care afecteaza tesutul de sub piele, muschii si organele din jur, potrivit The Independent.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Se crede ca bacteriile au intrat in corpul baiatului prin pamantul care a ajuns in rana. Liam a fost dus la Spitalul Pediatric Doernbecher din Portland, unde chirurgii au amputat parti ale corpului pentru a incerca sa-i salveze viata.

"Aproape toata partea sa dreapta a disparut. Au continuat sa taie si sa spuna. Taierea si speranta", a declarat unul dintre medici.
Starea copilului s-a deteriorat si a murit in spital la 21 ianuarie.

"Era un copil iubitor. El nu a avut niciodata un cuvant rau sa spuna", a spus domnul Hinkle. "Nu vrem ca alti parinti sa treaca prin asta". Un cont GoFundMe a fost creat pentru familia baiatului.


 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si