Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de 10 ani a murit dupa ce a fost muscat de un hamster. Familia da magazinul de animale in judecata

O familie da in judecata un magazin de animale dupa ce copilul lor a murit din cauza unei muscaturi de soricel cand avea zece ani.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Aiden Pankey a murit in 2013 dupa ce a contactat o boala de la soricelul sau pe care l-a cumparat dintr-un petshop din San Diego. Aiden a inceput sa se simta rau la doua saptamani dupa ce l-a cumparat, iar in doua zile a si murit.

Familia copilului sustine ca magazinul vine soricei infectati, desi proprietarii stiau ca oamenii s-ar putea imbolnavi, astfel ca a dat in judecata petshopul.  „Lupt pentru alti copii. Nu vreau ca asta sa se intample si altei familii. Inca vorbesc cu el (cu Aiden- n.r), ii spun ca il iubesc si ca tatal lui nu va renunta”, a declarat tatal baiatului, potrivit metro.co.uk.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Febra de la muscatura sobolanilor si soarecilor se poate contacta prin muscaturi sau zgarieturi, dar si prin simpla atingere a rozatoarelor. Totodata, o alta cauza ar putea fi si consumarea alimentelor contaminate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI