Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de 10 ani din Pitesti care se juca cu sora sa s-a spanzurat cu sfoara de la leagan

Un baietel de 10 ani din Pitesti s-a spanzurat cu leaganul pe care il construia cu sora lui in podul casei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Cei doi copii se jucau in podul casei cand fetita l-a lasat singur pe fratiorul ei pentru cateva minute. Cand s-a intors, baiatul de 10 ani avea chingile infasurate in jurul gatului si nu mai putea respira.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Fata a inceput sa tipe dupa ajutor si imediat au intervenit vecinii. Jurnalistii de la observator.tv anunta ca vecinii l-au dat jos pe copil pana ca la fata locului sa ajunga medicii. Paramedicii de pe Ambulanta au intervenit la timp si l-au readus la viata.

 

Copilul de 10 ani a fost dus la un spital din Pitesti. Era constient, dar foarte speriat. "Copilul prezinta encefalopatie hipoxica post spanzurare din greseala (in joaca)", au scris medicii in raport.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI