Baietelul de 11 ani din Liverpool se juca duminica intr-un parc, impreuna cu alti doi copii, cand a vazut ca spre ei vin in goana doi caini care pareau agresivi. Cei trei copii au reusit sa se urce pe un gard si cand au vazut ca animalele se indeparteaza, s-au dat jos, crezand ca pericolul a trecut. Insa cainii s-au intors si l-au atacat pe Lewis Barkley. Copilul a suferit muscaturi cumplite si doar printr-un noroc a scapat cu viata pentru ca unul dintre caini l-a muscat de fata la cativa centimetri mai sus de gat.

Micutul are fata mutilata, este muscat de piept, spate si ambele picioare si a fost extrem de speriat.

Unul dintre prietenii baietelului a ramas fara un deget, dupa ce unul dintre cainii care i-au atacat pe copii i-a smuls varful degetului cu o muscatura.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Parintii lui Lewis sunt extrem de revoltati pentru cele intamplate si cer sa se faca dreptate. Proprietarul cainilor este un barbat de 72 de ani care a fost arestat si dus la politie pentru declaratii, insa bestiile agresive nu sunt de gasit.

Politia a facut apel la oamenii care ar putea sa vada cainii, sa informeze imediat autoritatile pentru prinderea animalelor care ar putea sa atace din nou pe oricine.

Baiatul de 11 ani a ramas internat pentru o noapte in spital, cu rani foarte grave, dar care nu i-au pus viata in pericol si primeste in continuare ingrijiri medicale la domiciliu. Politia a demarat o ancheta pentru a determina cum s-a produs atacul si din ce rasa fac parte cei doi caini care au fost descrisi ca fiind pitbull. Comunitatea este indemnata de autoritati sa fie atenta la animalele din zona si sa informeze imediat daca observa caini necunoscuti in preajma locuintelor.

sursa: metro.co.uk


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si