Copilul de 2 ani se afla la o stână de oi din județul Dolj când a fost lăsat nesupravegheat și a ingerat o substanță toxică.

Medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe micuț.

Citește și: Ipoteza criminaliștilor, în cazul tinerei studente ucise în Timișoara: „O socotea ca pe propria lui marfă”. Ce ascundea, de fapt, Mirel?

Cum s-a produs tragedia de la stâna din Dolj

Polițiștii Secției nr. 10 Rurală Poiana Mare au fost sesizați de o femeie, din comună, că un minor ar fi băut o substanță toxică și nu mai respiră.

Potrivit IPJ Dolj, minorul, se afla la o stână de ovine. El ar fi băut o substanță toxică ce se afla depozitată într-o anexă gospodărească, transmite GDS.ro.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Copilul și-a pierdut inițial cunoștința, iar ulterior a intrat în stop cardio-respirator. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, minorului fiindu-i acordat primul ajutor, însă, din nefericire, acesta a decedat.

Citește și: VIDEO-Epidemie de pojar, primele simptome. ,,Seamănă cu o răceală și din păcate e un moment în care putem transmite''

Polițiștii desfășuroară activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, arată sursa citată.

Cum s-a produs tragedia de la stâna din Dolj

Cum s-a produs tragedia de la stâna din Dolj

[Sursa foto: Facebook / Politia Romana]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si