Incidentul a avut loc in orasul Atlanta, SUA. Copiii se duceau marti dimineata la scoala impreuna cu alti colegi cand au fost atacati de cei trei pitbulli.
Un vecin a declarat ca a auzit tipetele disperate ale copiilor care incercau sa ii dea la o parte pe cei trei caini ucigasi de pe colegii lor. Barbatul a iesit repede din casa din casa si l-a gasit pe baiatul de 5 ani zacand fara viata la pamant.
In acest timp unul dintre caini o ataca pe fetita de 6 ani. Vecinul spune ca si-a folosit arma pentru a o scapa pe aceasta de cainele care incerca sa o sfasie.
Fetita se afla internata la spital, in stare grava. Politistii ajunsi la fata locului au impuscat unul dintre pitbuli si i-au luat pe ceilalti doi.
Stapanul animalelor a fost arestat, scrie The Sun.

Incidentul a avut loc in orasul Atlanta, SUA. Copiii se duceau marti dimineata la scoala impreuna cu alti colegi cand au fost atacati de cei trei pitbulli. Un vecin a declarat ca a auzit tipetele disperate ale copiilor care incercau sa ii dea la o parte pe cei trei caini ucigasi de pe colegii lor.

Barbatul a iesit repede din casa din casa si l-a gasit pe baiatul de 5 ani zacand fara viata la pamant. In

acest timp unul dintre caini o ataca pe fetita de 6 ani. Vecinul spune ca si-a folosit arma pentru a o scapa pe aceasta de cainele care incerca sa o sfasie.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Fetita se afla internata la spital, in stare grava. Politistii ajunsi la fata locului au impuscat unul dintre pitbuli si i-au luat pe ceilalti doi. Stapanul animalelor a fost arestat, scrie The Sun.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si