Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de 6 ani, surd, in vizorul Statului Islamic. Gruparea terorista a cerut uciderea copiilor cu dezabilitati. A scapat de moarte, insa acum se confrunta cu deportarea: "Suntem devastati"

Lawand Hamadamin, un baietel de sase ani, a plecat cu familia in nordul Irakului, dupa ce ISIS a dat o lege prin care toti copiii cu dizabilitati sa fie ucisi prin injectii letale.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Familia a stat un an de zile intr-un centru de refugiati din Franta, inainte de a ajunge in Regatul Unit.

Au ajuns in Marea Britanie, iar copilul a fost primit la o scoala pentru copii surzi. Acum insa, familia se confrunta cu deportarea in Germania. Parintii spun ca baietelul nu ar mai putea face fata inca unei schimbari.

„Lawand a progresat extrem de mult. Nu putea comunica cand am ajuns aici, insa aucm nu mai are nicio problema. Toate acestea vor fi pierdute. Suntem devastati”, a declarat mama copilului, potrivit mirror.co.uk.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Legea spune ca refugiatii pot cere azil politic in prima tara sigura in care ajung, de aceea aestia sunt trimsi acum intr-un centru de refugiati din Germania.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI