Close sidebar
Close sidebar

Un baietel de 7 ani, dat disparut in Barcelona, dupa atac. Copilul a fost gasit in viata, la spital

UPDATE: Baiatul dat disparut a fost gasit in viata, la spital Baietelul dat disparut dupa atacul din Barcelona a fost gasit in viata, la spital, potrivit autoritatilor, citate de BBC. Un baietel de 7 ani din Australia este dat disparut in urma atacului din Barcelona, dupa ce micutul s-a pierdut de mama lui, in imbulzeala care s-a creat dupa ce dubita a intrat in pietonii de pe La Rambla, relateaza The Guardian.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tony Cadman, bunicul baietelului, a postat pe pagina sa de Facebook un apel disperat pentru a-si gasi nepotul. Mama copilului a ajuns la spital, in stare critica, dat stabila.

Tatal baietelului a declarat ca vorbise la telefon cu fiul sau cu doar cateva ore inainte de atac si a plecat spre Barcelona pentru a-si cauta copilul.

Citeste si: Helmut Duckadam, operat pe cord deschis la București! Care este starea lui de sănătate acum?- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

Familia micutului incearca acum sa afle daca baietelul a fost ranit sau daca s-a pierdut dupa ce mama sa a fost ranita de duba care a secerat trecatorii de pe La Rambla. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI