Medicii de la Ambulanta Prahova au fost solicitati sa intervina, vineri, pentru a acorda primul ajutor si pentru a prelua un copil in varsta de doi ani, din localitatea Sotrile. Prima suspiciune in privinta copilului este ca a fost victima unui viol. Familia baietelului a fost cea care a sunat la 112 si a cerut ajutor.

Conform medicilor, copilul este agitat, a vomitat si este prea mic ca sa poate spune ce i s-a intamplat. Reprezentantii Serviciului de Ambulanta au spus ca exista suspiciune conform careia copilul a fost victima unui abuz sexual, insa acest lucru poate fi confirmat numai de catre medicii legisti. Copilul este transportat la spital, la Ploiesti.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Principalul suspect in acest caz este o ruda a mamei. De astfel, tanarul in varsta de 23 de ani a fost retinut de politie, dupa ce tatal baiatului le-a spus ofiterilor care au intervenit ca acesta ar fi comis fapta groaznica. Potrivit surselor judiciare, citate de Libertatea ,  baiatul provine dintr-o familie dezorganizata, parintii fiind despartiti.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si