Marshall Janson, un baietel de opt ani, a avut picioarele si o mana amputata cand era bebelus, fiind descris de medici, la acea vreme, ca fiind cel mai bolnav copil pe care l-au vazut. Baietelul din Cornwall a devenit un fan al sportului, urmarindu-si tatal.

El a avut ocazia sa il intalneasca pe campionul Michael Bisping, UFC, in Manchester. Acolo, el a fost invitat pe scena, unde a aratat cateva miscari in fata a 10,000 de spectatori, relateaza Daily Mail.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Povestea micutului e emotionanta. Organele sale vitale au cedat de doua ori, iar medicii s-au luptat ore bune pentru a-l salva. A supravietuit in mod miraculos, insa a fost nevoie ca medicii sa ii amputeze picioarele si o mana. De atunci, se bucura de orice alaturi de familia lui, insa pe masura ce creste, are nevoie de noi proteze pentru picioare.

Tatal baiatului spune ca nu exista niciun lucru pe care Marshall nu l-ar incerca. „El este unul dintre luptatorii din viata reala. Lupta pentru orice”, a declarat unul din prietenii baiatului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si