Un bărbat a explicat cum viața lui a fost dată peste cap când a descoperit că soția lui este, de fapt, sora lui vitregă, potrivit publicației The Independent.

Citește și: „Băiatul meu nu-și aduce aminte nimic”. Un tânăr din Timișoara are amnezie, după ce a fost bătut cu bestialitate de mai mulți adolescenți, într-un parc

Într-o postare lungă pe Reddit, bărbatul a povestit că a fost adoptat la două minute după ce s-a născut și nu a știut niciodată nimic despre părinții săi biologici.

El a mai spus că și-a cunoscut soția „din întâmplare” în urmă cu opt ani.

Momentul șocant în care a aflat adevărul despre soția sa  

Bărbatul a spus că el și soția sa au doi copii împreună, o fată de patru ani și un băiat de doi ani.

„Soția s-a îmbolnăvit imediat după ce s-a născut fiul nostru și acum are nevoie de un transplant de rinichi”, a continuat bărbatul.

El a susținut că niciuna dintre rudele ei nu au fost donatori viabili, așa că a fost și el testat pentru a vedea dacă poate îndeplini rolul salvator.

Citește și: Imagini emoționante de la ziua lui Bruce Willis

„Am primit un telefon zilele trecute spunându-mi că mă potrivesc pentru transplant”, a scris el. „Medicul a spus apoi ceva despre dorința de a face teste suplimentare datorită unor informații din rezultatele testelor de țesut HLA (antigenul leucocitar uman).

Nu m-am gândit prea mult la asta și am fost de acord.”

Vestea-bombă "a căzut din cer" la testul ADN

Rezultatele au venit la scurt timp și vestea-bombă a căzut din cer. „[Doctorul] a explicat că, din cauza modului în care informațiile ADN sunt transmise de-a lungul generațiilor, un părinte și un copil ar putea avea o potrivire de cel puțin 50%”, a povestit el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: „E cadavru viu!” Acuzații grave într-un spital din România, după ce un tânăr de 31 de ani care se află în comă profundă de 2 luni, a ajuns de nerecunoscut! Tânărul a ajuns pe mâna medicilor din cauza unei dureri de măsea

„Frații ar putea avea o potrivire de 0-100%. Era rar să avem o potrivire bună ca soț și soție.” Cu toate acestea, bărbatul și soția lui s-au dovedit a avea un „procent de potrivire anormal de mare”.

„Șocat și confuz”, bărbatul l-a întrebat apoi pe doctor ce înseamnă toate acestea. „Pe scurt, suntem  înrudiți”, a spus el.

Erau șanse de unu la un milion să se căsătorească tocmai cu sora sa

Redditor a continuat: „Nu, nu glumesc. Am fost dat spre adopție înainte să mă nasc. Apoi, am fost plasat într-o familie care s-a mutat prin țară. Știam că am fost adoptat, dar nu aveam informații despre familia mea biologică. A fost o adopție închisă".

Încheind revelația sa uluitoare, el a concluzionat: „Nu știu ce să fac de aum înainte, dar știu că totul poate fi greșit. Ea este soția mea și mama copiilor noștri.”

Postarea a strâns peste 27.500 de voturi pozitive într-o lună pe Subreddit, iar ceilalți utilizatori ai platformei sociale au încercat să înțeleagă situația dificilă a posterului original și să-l ajute.

„Vreau să spun, în acest moment, ești deja căsătorit și ai copii – nu poți lua asta înapoi, așa că nu prea văd rostul să arunci lumea în aer, cred eu”, a scris unul dintre ei.

Un altul a argumentat: „Oamenilor le tremură genunchi din cauza cuvântului „incest”, dar el nu și-a cunoscut niciodată soția ca membru al familiei, așa că nu este nimic tabu în asta.”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Comentatorii au continuat: „Motivul real de îngrijorare este șansa de a transmite gene/trăsături proaste pe care le au cei doi parteneri, dar aceste efecte au, de obicei, nevoie de mai multe generații pentru a se combina în orice mod semnificativ statistic, cred".

Citește și: Un bebeluș s-a infectat cu o bacterie într-un spital din București. Părinții copilului: „Nu voiau nici în ultimul ceas să recunoască că de fapt este vina lor”

Cu toate acestea, un alt comentator a recomandat: „Probabil că este înțelept să consultați un medic înainte de a avea alți copii; doar pentru a fi în siguranță.”

Bărbatul nu i-a spus soției crudul adevăr  

Într-o actualizare distribuită după postarea sa inițială, bărbatul a oferit mai multe detalii despre situație și a confirmat că nu i-a spus încă soției sale despre descoperirea nedorită.

„Copiii mei sunt bine. Fiica mea este incredibil de inteligentă pentru vârsta ei. Fiul meu este și el sănătos”, a spus el.

El a continuat explicând că soția sa nu a fost prezentă când medicul a analizat cu el rezultatele testului, dar a adăugat că rezultatele „confirmă că unul dintre părinții mei naturali este și unul dintre părinții ei”.

Încheind declarația sa, el a spus: „Îmi donez rinichiul soției mele. Am început întregul proces. Asta necesită timp și multă pregătire. Plănuiesc să vorbesc cu soția mea după operație și după recuperare. Vom decide ce să facem cu copiii noștri. Dacă o să-i testăm sau să le spunem vreodată.
„Nu o să-mi părăsesc soția. O iubesc și voi fi mereu acolo pentru ea. Am făcut jurăminte și le voi ține. O iubesc mai mult decât aș face cu o soră vitregă”, a concluzionat bărbatul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si