Bărbatul de 43 de ani s-a urcat pe acoperișul hotelului Sport din Onești, spunând că vrea să își pună capăt zilelor. O autospecială ASAS a ajuns la fața locului, o autoscară, o autospecială APIC, un echipaj SMURD, 11 subofițeri și o ambulanță SAJ. Bărbatul a fost convins să coboare.

Citește și: Un bărbat s-a înecat într-o baltă, după ce a amenințat că se sinucide

Un bărbat s-a înecat într-o baltă, după ce a amenințat că se sinucide

Un bărbat de 50 de ani, din comuna Găujani, a fost găsit mort, într-o baltă, după ce ar fi amenințat că se sinucide.

Un membru al familiei l-a descoperit și a alertat autoritățile, însă bărbatul de 50 de ani nu a mai putut fi salvat, fiind constatat decesul.

Bărbatul ar fi plecat de acasă cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Cadavrul a fost a transporat la Morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru efectuarea necropsiei.

Citește și:  Incident șocant în Arad, acolo unde o tânără mămică s-a sinucis. Doi copilași au rămas orfani de mamă

Incident șocant în Arad, acolo unde o tânără mămică s-a sinucis. Doi copilași au rămas orfani de mamă

O femeie de 25 de ani a hotărât să încheie socotelile cu viața, după ce a dat naștere celui de-al doilea copil.

Totul s-a întâmplat în Arad.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

O tânără mamă din Arad   și-a pus capăt zilelor, la vârsta de doar 25 de ani. Femeia a lăsat în urma ei doi copilași, unul de 5 ani și unul de 7 luni, care acum au rămas orfani de mamă.

Aceasta ar fi suferit de depresie postnatală după ce l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil.

Citește și:   Tragedie în Italia! Un tânăr a comandat o pizza, dar i s-a făcut rău în timp ce aștepta. Acesta a murit în fața tatălui său

Vestea este șocantă pentru rudele tinerei, mai ales că familia susține că femeia ar fi urmat un tratament de specialitate, după ce ar fi apelat la ajutor, atunci când și-a dat seama că nu se simte bine din punct de vedere emoțional. 

Apropiații femeii spun că în ultima vreme femeia era tristă și abătută, dar nimănui nu i-a trecut prin cap că se va ajunge la o tragedie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Tânăra a fost găsită spânzurată, fără suflare, chiar de către cei dragi, într-o anexă a casei.

Citește și: Un tânăr din Caraș-Severin a fost găsit mort, după ce a lăsat un bilet de adio în limba croată

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si