Un bărbat din Florida a sărit în ocean după ce inelul lui de logodnă a căzut în apă în timp ce vroia să-l ofere iubitei sale, informează CNN.

În videoclipul devenit viral pe rețelele sociale se vede cum americanul se scufundă în apă chiar înainte de a-și cere iubita în căsătorie, stârnind nenumărate comentarii pe internet.

Citește și: Zeci de femei au fost înșelate cu peste 1 milion de euro. Cum funcționa frauda online

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Utilizatorii rețelelor de socializare au spus că au răsuflat ușurați când au văzut că tânărul a găsit inelul.

Cerere în căsătorie cu final fericit

Bărbatul a avut noroc pentru că nu deschisese încă cutiuța în care se afla inelul, altfel ar fi fost pierdut, probabil, pe veci.

Unul dintre utilizatori a scris: „Dacă ar fi spus nu, puteai să-l arunci după. Mă bucur totuși că a funcționat și vă felicit pe amândoi”.

Un alt comentator a scris pe Facebook: „Este un moment unic! Felicitări. Sunt atât de fericit că ai găsit inelul”. 

Nu este prima dată când un videoclip cu o propunere de căsătorie devine viral pe internet. Cu câteva luni în urmă, un videoclip cu un urs uriaș care împiedică un bărbat să pună întrebarea iubirii vieții sale într-un parc a devenit viral.

În videoclip, animalul este văzut plimbându-se pe lângă cuplu la doar câteva secunde după ce bărbatul se pune în genunchi pentru a-și cere iubita în căsătorie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si