Un bărbat care a cheltuit 30.000 de lire sterline pe păpuși Barbie spune despre colecția sa de 600 de păpuși că i-a inspirat cariera de travestit. Nick Panula, în vârstă de 29 de ani, și-a cumpărat prima păpușă în martie 2014, când o păpușă într-o rochie de satin roz până în pământ i-a atras atenția la supermarket, informează Wales Online.

Colecția sa de păpuși include și trei case Barbie, trei mașini, un avion și trei vile

De asemenea, el are trei case de vis Barbie, trei mașini Barbie, două bărci, un avion și trei vile magice. Nick cântă ca artist travestit sub pseudonimul Scarlett Crypt și spune că look-ul și performanțele sale au fost influențate de Barbie.

Citește și: Vietman a interzis difuzarea comediei americane "Barbie". Filmul trebuia lansat pe 21 iulie în cinematografe



Nick, care lucrează ca tehnician de laborator stomatologic în cadrul Forțelor Aeriene ale SUA și este stabilit în Anchorage, Alaska, SUA, a declarat: "Dragostea mea pentru Barbie provine de la o vârstă foarte fragedă- și cred că motivul pentru care o colecționez este pentru că are o asemenea legătură cu nostalgia pentru majoritatea oamenilor de-a lungul deceniilor. Am avut o singură Barbie în copilărie- o Barbie majoretă Virginia Tech din 1996- am avut-o timp de doi ani, de la vârsta de șase ani, apoi nu mi s-a mai permis să mă joc cu Barbie.

Nick păstrează păpușile în ambalajele originale pentru a nu se deteriora

"Am început să colecționez Barbies în martie 2014, când eu și prietenul mea ne-am oprit într-un Walmart înainte de a vedea un spectacol în centrul orașului. Am văzut o Barbie frumoasă care se uita la mine- bucle lungi și blonde, purtând satin roz până la podea. Pur și simplu a strigat: "Barbie!"".

Citește și: Lumea lui Barbie dă peste cap Box office-ul. Pelicula a avut încasări de 377 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Nick alături de prietenul său.

Nick alături de prietenul său.

[Sursa foto: Wales Online]

Nick s-a hotărât apoi să cumpere Barbie Vrăjitorul din Oz cu ocazia celei de-a 75-a aniversări și a păstrat-o în cutie. El a adăugat: "La Crăciunul din 2014, iubitul meu de atunci mi-a cumpărat Barbie, ediția de vacanță, care a fost foarte specială. "Mi-am cumpărat încă una- despachetândând-o pe una și păstrând-o pe cealaltă în ambalajul original. La scurt timp după aceea, am început să cumpăr Barbies de pe eBay."

Citește și: "Regret enorm că am făcut operația de schimbare de sex. Încerc să-mi revendic bărbăția, dar e imposibil acum"

Nick crede că impactul lui Barbie asupra culturii pop îl face să se întoarcă pentru mai multe- și reprezintă pentru el o atracție mai mare decât păpușile Bratz, MyScene sau Sindy. El a spus: "Întotdeauna am încercat să mă joc cu Barbie când eram copil, atunci când aveam ocazia. "Nu am fost niciodată interesată de Bratz în mod special- verișorii mei aveau câteva și mi se părea că picioarele erau ciudate. Cred că o colecționez pe Barbie pentru că are o asemenea legătură cu nostalgia și un impact asupra culturii pop pentru majoritatea oamenilor de-a lungul deceniilor”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nick Panula

Nick Panula

[Sursa foto: Wales Online]

Din martie 2014, Nick a cheltuit aproximativ 20.000-30.000 de lire sterline numai pe Barbie- bani proveniți din salariul și economiile sale. Îi place să le păstreze în stare perfectă- și le cumpără în mod regulat de la "magazine de vechituri, piețe de vechituri și eBay"-, precum și de la prietenii, familia și adepții TikTok, care i le fac cadou în mod regulat. Dacă nu poate cumpăra o Barbie în ambalajul original, lui Nick îi place să aibă grijă de ele cât de mult poate- depozitându-le departe de lumina directă a soarelui și ștergându-le regulat praful. El a spus: "Îmi place să îmi păstrez Barbie-urile în cea mai bună stare posibilă. Pentru a economisi spațiu le păstrez în cutii de depozitare din plastic”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si