Un pensionar și-a cumpărat doi pui de câine, însă vizita la veterinar l-a făcut să realizeze că nu a cumpărat ceea ce credea. Întâmplarea a făcut rapid înconjurul lumii.a

Acesta a dat 150 de dolari pe doi pudeli.

Citește și: FOTO- Cum arată tânăra care are corpul acoperit de păr. Ea a decis să nu se mai epileze: „Mi-am dat seama că nu mai vreau să mă mai epilez”

Bărbatul a fost foarte încântat de prețul foarte mic al animalelor, motiv pentru care n-a mai stat pe gânduri și a achiziționat de-ndată presupușii cățeluși.

Ce erau, de fapt, pudelii pe care bărbatul i-a cumpărat

Bărbatul din Argentina a văzut că cineva vinde doi pui de câine. Fiind mare iubitor de animale și găsindu-i pe patrupezi la doar 150 de dolari, el n-a mai stat pe gânduri și i-a achiziționat. La veterinar, bărbatul a aflat ce a cumpărat, de fapt.

Citește și: VIDEO: Robotul ION de la Guvern a primit jumătate de milion de mesaje în prima săptămână de la lansare

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Omul, în realitate, se alesese cu doi dihori care au primit steroizi la naștere pentru a părea mai mari. În plus, pentru a semăna cât mai bine cu niște pui, animalele au fost tunse și aranjate precum un câine.

Se pare că această practică de înșelătorie nu le este străină celor ce locuiesc în Argentina. Cu toate acestea, oamenii au crezut că este doar o legendă urbană.

Citește și: VIDEO. O ploaie cu viermi uriași a creat panică pe o stradă aglomerată

Comparativ, în Statele Unite ale Americii, un pudel costă în jur de o mie de dolari, în timp ce un dihor se încadrează în jurul sumei de 75 de dolari, arată cei de la  mirror.co.uk.

Printr-o situație similară a trecut și o femeie care a fost ferm convinsă de faptul că a cumpărat un pui de câine din rasa chihuahua, dar ulterior a descoperit faptul că s-a ales cu un dihor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si