Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a dezgropat cadavrul iubitei sale pentru ca "spiritul ei il bantuia"

Un barbat in varsta de 30 de ani a fost arestat, dupa ce a dezgropat cadavrul iubitei sale, al carrei spirit il bantuia. Ce a facut apoi cu ramasitele femeii este infiorator.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Olga a avea doar 17 ani cand a decis sa isi puna capat zilelor. Ea avusese o relatie cu Yuriy Golovin, iar in momentul in care acesta a parasit-o, tanara s-a spanzurat.

Incidentul s-a petrecut in urma cu 5 ani, iar de atunci, barbatul sustine ca spiritul tinerei il bantuie incontinuu. Ea ii apare in vis in fiecare noapte si nu ii da pace.

Barbatul a mers la o vrajitoare care i-a spus ca singura solutie pentru a scapa de aceste cosmaruri este sa mearga la cimitir, sa o dezgroape pe Olga si sa ii arda ramasitele.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In luna august a acestui an, Yuriy, ajutat de un prieten, a mers la cimitir si a facut intocmai cum i-a spus vrajitoarea.

Barbatul a fost arestat pe loc, relateaza Daily Mail.

Sursa foto: CEN

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI