Scene desprinse dintr-un film de groază au avut loc în Mureș. Un bărbat și-a întărâtat câinii pentru a-i ataca pe câinii vecinului. DUpă ce animalele s-au încăierat, bărbatul a lovit cu o suliță animalele vecinului. Cazul șocant a ajuns în vizorul autorităților care au luat măsuri, potrivit informațiilor transmise de news.ro.

A atacat cu o suliță animalele vecinului

Cazul șocant a ajuns în atenția autorităților după ce un bărbat din comuna Gurghiu a sesizat că animalele sale au fost rănite.

Ajunse la fața locului, polițiștii s-au confruntat cu durul adevăr.

Citește și: Tragedia din Pantelimon ar fi putut fi evitată. Ce au făcut tinerii din mașina care i-a strivit pe cei doi frățiori, cu puțin timp înainte de impact

Foto simbol- câine agresiv

[Sursa foto: istockphotos]

În urma primelor cercetări, s-a descoperit faptul că vecinul bărbatului care a sesizat autoritățile, în vârstă de 32 de ani, a fost cel care a provocat tragedia.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Acesta și-ar fi întărâtat proprii câini ca să îi atace pe câinii celuilalt. În timp ce câinii se încăierau, bărbatul ar fi luat o suliță și a rănit trei dintre câinii vecinului. Din păcate, unul dintre animale a murit, iar celelelte două exemplare au avut nevoie de îngrijiri.

Bărbatul de 32 de ani a fost reţinut de către poliţişti. Cercetările în acest caz sunt continuate de autorități sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rănirea şi uciderea animalelor cu intenţie fără drept.

Citește și: Un bărbat de 62 de ani e bun de plată după ce a înjurat mai mulți copii. Timișoreanul a fost trimis și la psihiatrie din cauza comportamentului său

Ce au transmis autoritățile

”La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, care a stabilit că cel în cauză ar fi provocat o încăierare între câinii acestuia şi ai persoanei vătămate, iar, la un moment dat, bărbatul de 32 de ani ar fi lovit, cu un obiect ascuţit, trei câini, dintre care unul a decedat. Exemplarele canine au fost examinate de către medicul veterinar de circumscripţie, care a acordat celor rănite îngrijiri medicale, efectuând, totodată, necropsia asupra celui decedat”, a transmis într-un comunicat Poliţia Judeţeană Mureş.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si