Bărbatul în vârstă de 49 de ani a fost ulterior acuzat de voaiorism, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei.

Filmările sunt în curs la "Bond 25", următorul lungmetraj James Bond, ultimul rol titluar pentru actorul Daniel Craig în această saga.

Citeste si: O îndrăgită vedetă diagnosticată cu cancer cerebral. Logodnicul a parasit-o cu cateva zile inainte de nuntă

Citeste si: A mers să se vopsească la coafor și a trăit una dintre cele mai îngrozitoare experiențe din viața sa

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Proiectul a suferit repetate întârzieri: regizorul Danny Boyle s-a retras în august şi a fost înlocuit de Cary Joji Fukunaga, iar în mai, Craig s-a rănit în timpul filmărilor, având nevoie de operaţie la gleznă.

Citeste si: Un copil de doi ani a supravieţuit unei căzături de la etajul 9. Băieţelul nu a suferit nicio fractură

Citeste si: Răsturnare de situație! Bărbatul care a crescut-o pe Sorina, fetița din Baia de Aramă, aduce acuzații grave! „Soția a fost amenințată să semneze”

Luna aceasta, o explozie controlată din timpul filmărilor a produs rănirea unui membru al echipei şi a distrus exteriorul platoului de filmare.

Joi, Prinţul de Wales, în vârstă de 70 de ani, s-a întâlnit pe platouri cu actorul Daniel Craig, cel care îl interpretează pentru a cincea oară agentul secret în producţia "Bond 25", dar şi cu Ralph Fiennes şi Naomie Harris, interpreţii personajelor "M", respectiv secretara Moneypenny.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si