Diego Nason a fost externat ieri dimineață, după o noapte petrecută la spital. Bărbatul a ajuns la spital duminică după-amiază, după ce a fost atacat și bătut de doi turiști columbieni pe strada Contarini, scrie Stiri Diaspora.

Vina lui? Niciuna. A fost pur și simplu confundat cu un hoț de buzunare, aruncat la pământ, lovit cu pumnii și picioarele în față.

Bărbatul ar fi fost confundat cu un hoț de buzunare

”Am fost salvat de trecători care, până la sosirea carabinierilor, care au fost foarte rapizi, au încercat să-i convingă pe cei care mă băteau că sunt nevinovat”,  a povestit șocat ieri Diego Nason.

”Pe lângă carabinieri, vreau să le mulțumesc consilierului municipal Paolo Ticozzi și prietenei mele Francesca Bonollo: ei și alții încercat din greu să-i facă să se oprească”, a mai adăugat bărbatul.

Citește și: Un bărbat s-a îmbogățit de pe urma prostituării iubitei, trimisă la produs în Germania

Diego Nason, din Mestre, în vârstă de 29 de ani, comerciant de sticlă în Veneția, s-a dus la secția din San Zaccaria după ce a ieșit din spitalul Santi Giovanni e Paolo și și-a denunțat atacatorii la carabinieri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 Tânărul de 29 de ani colaborează în mod ironic, cu Citizens Not Distracted în lupta împotriva hoților.

Tânărul de 29 de ani colaborează în mod ironic, cu Citizens Not Distracted în lupta împotriva hoților.

[Sursa foto: PixaBay]

”Aș vrea să îi întâlnesc din nou”, a declarat ieri, întorcându-se acasă cu mai multe vânătăi, ” aș vrea doar să spună 'ne pare rău, am greșit'. Nu aș vrea înapoi nici măcar cei 50 de euro pe care mi i-au furat din portofel, când le-am dat pentru a-i convinge că nu sunt un hoț.

Îi lase să-i păstreze, atâta timp cât își cer scuze pentru prostia asta, cum că eu aș fi fost hoțul. În schimb, mi-e teamă că nu-i voi mai revedea și chiar și un eventual proces ar putea fi un proces al fantomelor”,  spune italianul șocat încă de evenimentul traumatizat de care a avut parte.

Mai mult tânărul de 29 de ani colaborează în mod ironic, cu Citizens Not Distracted în lupta împotriva hoților și care în urmă cu un an, fusese maltratat de un hoț de buzunare de etnie română, la Zattere.

Citește și: O româncă a fost arestată în timpul funeraliilor lui Silvio Berlusconi. Femeia de 21 de ani voia să fure

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

”Am fost atacat brusc, vorbeam la telefon cu un prieten când am dat peste ei: cum aveam de gând să fur portofelul?", se întreabă Nason.

”La un moment dat, prietenul meu a auzit niște voci, a auzit cum scade linia, a sunat la carabinieri și a dat numărul. Astfel carabinierii au reușit să dea de urma mea, datorită GPS-ului. Mergeam pe jos și am fost confruntat de o femeie care s-a uitat la mine într-un mod amenințător, am crezut că este o hoață de buzunare, dar nu.

A urmat atacul", a continuat el.

Carabinierii verifică informația potrivit căreia în zonă se aflau doi hoți de buzunare cunoscuți chiar înainte de bătaie, conform Il Messaggero.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si