Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost filmat in timp ce injura in biserica! Familia l-a pus sa jure ca nu a avut relatii intime cu nurorile!

Barbatul din imagini a fost acuzat ca a intretinut relatii sexuale cu nora lui, astfel ca familia l-a dus la biserica pentru a jura in fata lui Dumnezeu.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Cu mana pe Evanghelia si pe Sfanta Cruce, barbatul s-a asezat in genunchi si a inceput sa spuna tot. A fost ajutat, ce-i drept si de preot, care i-a dictat ce sa spuna.

"Si acuma ziceti. Jur in fata lui Dumnezeu, in fata lui Hristos, fiind in biserica, ca eu, si va dati numele, nu am avut nici o relatie cu nora mea, nu am intretinut relatii sexuale si ca nu am profitat de ea.

Acesta este adevarul si numai adevarul. Dumnezeu sa primeasca juramantul meu. Amin. Sa sarutati crucea si Evanghelia si asa sa fie cum ati spus", i-a spus preotul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI