Un bărbat de 40 de ani a fost găsit, miercuri dimineață, fără suflare în apele unui canal de la intrarea din Mamaia. Polițiștii investighează ce anume a dus la moartea acestuia, fiind luate în calcul toate variantele, crimă, accident sau sinucidere. Bărbatul a fost găsit cu puțin timp după ora 8.00.

Citește și: Descoperire macabră făcută într-un parc! Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 5 ani a fost găsit de un trecător

„Am fost solicitați prin apel unic de urgență 112 să intervenim în cazul unei persoane înecate, scoase din apă de cetățeni, la intraree în stațiunea Mamaia. Din păcate victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, colegii mei declarând decesul acesteia.”, spune Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.

Citește și: Un bărbat de 62 de ani a fost găsit mort în curtea casei cu lovituri la nivelul feţei

Descoperire macabră făcută într-un parc! Trupul neînsuflețit al unei fetițe de 5 ani a fost găsit de un trecător

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost arestat de polițiștii germani, fiind bănuit că ar avea legătură cu moartea unei copile în vârstă de 5 ani. Fetița era de negăsit încă de marți după-amiază, iar trupul ei a fost identificat la câteva sute de metri de locul dispariției, cu răni grave pe corp.

În ciuda eforturilor depuse de medici, copila s-a stins din viață la spital. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Rebecca a fugit din casa surorii sale și nu s-a mai întors. Dispărută de 4 ani și fără a da vreun semn, părinții săi speră ca tânăra să fie în viață

O copilă în vârstă de doar cinci ani a fost găsită moartă în Germania. Micuța dispăruse din Berlin marți, 21 februarie 2022, la orele după-amiezii și a fost găsită pe moarte la câteva ore după dispariție, transmit jurnaliștii germani.

Un trecător a fost cel care a găsit trupul fetiței într-un tufiș din Bürgerpark din Pankow, marți, în jurul orei locale 17.40, în apropierea unui țarc pentru capre, acolo unde copiii pot mângâia și hrăni animalele.

Citește și:  Descoperire macabră într-o dubă! Un adolescent, aproape mort, a fost găsit într-un sicriu

Imediat, bărbatul a alertat autoritățile. Medicii ajunși la fața locului au resuscitat-o pe copilă în parc. Victima a fost transportată cu elicopterul la spital, acolo unde s-a stins din viață în urma rănilor suferite.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si