Potrivit primelor ipoteze dezvăluite de oamenii legii, se pare că se numără posibilitatea ca bărbatul să fi fost victimă unui accident sportiv, dar nu se exclude și varianta sinuciderea, notează jurnaliștii de la  Corriere della Sera.

Citește și: O tânără a fost găsită fără suflare într-un cărucior de cumpărături, lângă mai multe tomberoane de gunoi. Cazul care a șocat o țară întreagă

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit de un fermier din Bedizzole, în zona Campagnola, în urmă cu aproape o săptămână. Acesta a sunat fără să stea pe gânduri la numărul de urgență 112 și a solicitat intervenția carabinierilor.

Citește și: Un turist a crestat două nume pe Colosseum și acum riscă închisoare: „Un act care a jignit orice om de pe glob”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

La doar câteva minute după apel, la fața locului au ajuns oamenii legii de la unitatea locală, colegii lor din Desenzano și personalul medical.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz

În urma tuturor eforturilor depuse de salvatorii au ajuns la fața locului, nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului. Practic, săgeata i-a străpuns capul de jos în sus.

Următorul pas în investigație este efectuarea autopsiei pentru a înțelege în detaliu cum s-a produs moartea acestuia.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață la scurt timp după înmormântarea unchiului său. Marius era stabilit în Italia

Mai exact, victima este Lucio Ragnoli, un italian în vârstă de 35 de ani, iar corpul său a fost găsit într-un câmp care se afla sub proprietatea sa.

Tocmai din acest motiv, oamenii legii au exclus pentru un moment ipoteza unei crime.

Citește și: Mihaela a fost răpusă de o boală nemiloasă. „Prea tânără ai părăsit această lume”

Specialiștii sunt de părere că bărbatul s-ar fi stins din viață în urma unui incident în timp ce manipula o armă, fără a oferi detalii suplimentare. Autoritățile așteaptă concluziile autopsiei și ancheta carabinierilor pentru a obține mai multe informații.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si