Un bărbat din Vâlcea a jefuit o chilie a Mănăstirii Râmeț. Înainte de a fura, bărbatul a fost surprins în fața lăcașului de cult, alături de un adolescent, cerșind de la enoriași.

A furat mănăstirea în fața căreia cerșea

Un bărbat de 42 de ani a fost reținut de autorități după ce a furat o sumă importantă de bani dintr-o chilie a Mănăstirii Râmeț, din județul Alba.

Potrivit primelor informațiilor, înainte de a fura, bărbatul a cerșit în fața mănăstirii alături de un adolescent, relatează antena3.ro.

În operațiunea bărbatului de a fura de la biserică, adolescentul nu a fost implicat. Hoțul se pare că a forțat un geam lăsat întredeschis, apoi ar fi pătruns în zona unde sunt amplasate chiliile. Bărbatul a furat suma de 120 de euro și 250 de lei.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost prins imediat de autorități. Polițiștii din Aiud, județul Alba, l-au depistat pe individ la scurt timp după ce a furat banii de la chilia Mănăstirii Râmeț. Suma furată de bărbat a fost recuperată, iar acesta reținut pentru 24 de ore.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Individul care a furat de la lăcașul de cult urmează să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Citește și: Este capcana în care au început să cadă din ce în ce mai mulți români! Cum și-au pierdut agoniseala de-o viață

hot

Un bărbat a furat de la Mănăstirea Râmeț, după ce cerșit în fața lăcașului de cult

[Sursa foto: istockphotos]

Cutia milei de la o mănăstire din Vâlcea a fost furată

Un incident asemănător s-a petrecut în urmă cu câteva săptămâni, la o mănăstire Dintr-un Lemn din Vâlcea. Potrivit newskeek.ro, jaful s-a petrecut în timp ce măicuțele țineau slujba de seară. 

Jaful a avut loc pe data de 10 februarie 2024. Mai multe persoane, a căror identitate este necunoscută, au intrat în lăcașul de cult și au furat cutia milei.

"La data de 10 februarie a.c., în jurul orei 19.30, prin apel 112, IPJ. Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,00, persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta unui lăcaş de cult din comuna Frânceşti, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză, la nivelul Poliţiei Oraşului Băbeni fiind deschis un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Prejudiciul creat urmează a fi stabilit", se arată în comunicatul transmis de IPJ Vâlcea.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si