Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a încercat să împiedice trecerea coloanei lui Merkel de la aeroportul din Praga spre sediul Guvernului ceh

Un bărbat a fost arestat de Poliţia din Praga după ce a încercat să împiedice, cu maşina sa, trecerea coloanei Angelei Merkel, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, care a precizat că securitatea cancelarului "nu a fost ameninţată", relatează AFP.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul, aflat la volanul unui automobil marca Mercedes, negru, a "încercat să intre în coloană, pe drumul dintre aeroportul din Praga şi sediul Guvernului ceh", a declarat pentru AFP Jozef Bocan, un purtător de cuvânt al poliţiei.

"În încercarea de a se alătura coloanei, el a vrut să împingă în afara drumului poliţişti care supravegheau strada", a adăugat el.

Poliţişti l-au arestat pe bărbat, după ce l-au ameninţat cu arme de foc.

Interogatoriul era în curs joi seara, potrivit lui Bocan, care nu a oferit niciun detaliu despre identitatea bărbatului şi nici despre motivul gestului său.

" El a acţionat singur. Nu era înarmat, dar am găsit în maşina sa obiecte care ar fi putut, cu uşurinţă, să fie folosite ca arme, şi anume cuburi de beton", a precizat purtătorul de cuvânt.

"Tentativa a fost oprită în faşă, mulţumită unei munci foarte profesioniste a poliţiştilor.

Securitatea persoanei protejate nu a fost ameninţată", a rezumat el.

Merkel a sosit la Praga joi după-amiaza, într-o scurtă vizită, în cursul căreia s-a întâlnit cu premierul ceh Bohuslav Sobotka şi preşedintele Milos Zeman.

Vizita a fost marcată de o serie de manifestaţii atât ale unor susţinători, cât şi ale unor contestatari ai politicii lui Merkel în domeniul migraţiei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI