Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a intrat in stop cardio-respirator si a fost resuscitat, dupa ce a fost muscat de un cal

Un barbat in varsta de 60 de ani din comuna Vaculesti, judetul Botosani a ajuns in stare grava la spital, dupa ce a fost muscat de un cal.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, cand barbatul, care se pare ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice s-a apropiat de cal. Animalul l-a prins de braţ iar mai apoi l-a târât prin curte şi aproape că i-a smuls braţul din umăr.  O ambulanţă de la Dorohoi a sosit de urgenţă la faţa locului şi  a preluat victima, iar mai apoi a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.
În timp ce era transferat de pe o ambulanţă pe altă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medici. Victima a fost preluată de medicii de la unitatea de Primiri urgenţe, însă starea sa este foarte gravă.

Incidentul a avut loc luni dupa-amiaza, cand barbatul, care se pare ca se afla sub influenta bauturilor alcoolice s-a apropiat de cal. Animalul l-a prins de braţ iar mai apoi l-a târât prin curte şi aproape că i-a smuls braţul din umăr.

O ambulanţă de la Dorohoi a sosit de urgenţă la faţa locului şi  a preluat victima, iar mai apoi a solicitat sprijinul unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. În timp ce era transferat de pe o ambulanţă pe altă bărbatul a intrat în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat de medici. Victima a fost preluată de medicii de la unitatea de Primiri urgenţe, însă starea sa este foarte gravă, relateaza Somax.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI