Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Un bărbat a murit din cauza frigului, iar alte trei persoane au ajuns în şoc hipotermic la spital

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut deja primele victime în județele Iaşi şi Botoşani. Un bărbat a murit, iar alte trei persoane au ajuns ieri seară la spital, în şoc hipotermic.

Laura Macovei,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Trei persoane au fost transportate la spital în șoc hipotermic. Este vorba de un bărbat în vârstă de 51 de ani din Hârlău, judeţul Iaşi, care a fost preluat cu elicopterul SMURD şi transportat de urgenţă la spital, din cauza faptului că se afla în şoc hipotermic.

Citește și: Patru copii au căzut într-un lac îngheţat. Doi sunt dați dispăruți

O altă pacientă în vârstă 93 de ani, găsită pe stradă în Iaşi şi un alt bărbat, găsit într-o baracă în localitatea Nicolina au ajuns la spital cu aceeași afecţiune.

Un bărbat din Botoșani a murit din cauza frigului

În toate aceste cazuri, victimele preluate nu aveau o temperatură corporală mai mare de 22 de grade, iar mediciu de la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au făcut tot ce a fost nevoie pentru a le salva viața.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește și: VIDEO- Vremea trece de la o extremă la alta. Ce urmează după weekendul cu 20 de grade Celsius

Prima victimă a frigului a fost un bărbat fără adăpost din judeţul Botoşani. Acesta a fost găsit în stop cardio respirator şi hipotermie severă, iar medicii nu l-au mai putut salva.

Anunț ANM: Vreme extrem de rea în România

Specialiștii ANM anunță vreme extrem de rece, în țara noastră, în următoarea perioadă. Răcirea va fi una semnificativă.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM)  a emis o nouă prognoză pentru următoarea perioadă. Se anunță vreme extrem de rea. Conform Elenei Mateescu răcirea vremii va fi una semnificativă.

Pentru câteva zile, temperaturile s-au apropiat de cele specifice primăverii, însă iarna revine pe meleagurile noastre. La mijlocul lunii decembrie, temperaturile scad destul de mult.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI