Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a murit dupa ce a alergat prin flacari la un festival in care s-a incendiat o marioneta uriasa

Festivalul Burning Man din statul american Nevada s-a terminat tragic, anul acesta. Un barbat a alergat spre flacari, trecand de securitate, si a murit.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zeci de mii de persoane au participat la festvalul Burning Man de anul acesta. Aaron Joel Mitchell, 41 ani, era pentru prima data la acest eveniment. Martorii spun ca barbatul pur si simplu a sarit in foc atunci cand organizatorii au incendiat celebra marioneta uriasa, scrie Daily Mail.

Aaron Joel Mitchell a fost salvat din flacari de catre pompieri, insa a murit la spital din cauza arsurilor. " A fost o persoana incantatoare. Ii placea sa se catere, sa alerge, ii placea sportul extrem", au spus apropiatii.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul lucra in constructii. Potrivit primelor informatii, nu era sub influenta alcoolului, insa nu se stie daca nu cumva consumase substante stupefiante inainte.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI