Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a murit după ce a mâncat crenvurști de pui

Un bărbat în vârstă de 83 de ani a murit după ce a mâncat crenvurști cruzi ce conțineau Listeria. Produsele au fost retrase imediat din magazine.

Laura Macovei,

Un bărbat a murit după ce a mâncat crenvurști de pui


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alte trei decese au survenit între decembrie 2021 și iunie 2022 în Lombardia, Piemont și Emilia-Romagna din același motiv: infecția cu listeria.

Bărbatul a murit după ce a mâncat crenvurști de pui

Bătrânul în vârstă de 83 de ani, din Alessandria, ar fi mâncat crenvurști cruzi de pui și a prezentat simptome specifice unei contaminări. A fost apoi internat la spitalul din oraș, potrivit ziare.com.

Citeste si: VIDEO: Patru tineri au atacat un livrator cu spray lacrimogen pentru a-i fura mâncarea

Din nefericire, starea sa de sănătate s-a deteriorat și, ca urmare a vârstei înaintate, bărbatul a murit.

Ancheta urmează să stabilească dacă bărbatul a murit din cauza tulpinii St 155, care a provocat deja moartea altor trei persoane.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ancheta demarată de Ministerul Sănătății din Italia a pus în legătură cazurile clinice și prezența tulpinii Listeria ST 155 în cârnații din carne de pasăre produși de societatea Agricola Tre Valli – IT 04 M CE. 

Loturile de crenvurști contaminate au fost retrase imediat de la vânzare.

Ce este Listeria

Listeria monocytogenes este o bacterie gram pozitivă ce se găsește frecvent în mediul înconjurător, atât la sol, în produsele vegetale, cât și în fecalele animalelor.

Acest germen poate provoca listerioza.

Citeste si: Rețete pentru luna octombrie: Cele mai delicioase preparate de toamnă

Infecția apare odată cu transmiterea Listeriei monocytogenes prin intermediul produselor alimentare contaminate, ca de exemplu laptele insuficient pasteurizat, brânzeturile, carnea insuficient gătită, produse de pescuit, diverse produse alimentare gata pentru consum, precum și fructele sau legumele care nu sunt spălate corespunzător înainte de a fi consumate.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI