Un bărbat a murit, joi, în urma unei coliziuni în care au fost implicate un autoturism și un camion. Accidentul a avut loc în zona BAT de pe centura municipiului Arad și au fost alocate la intervenție mai multe forțe ale pompierilor militari, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Citește și: Proteste în Lețcani după decesul copilului lovit de TIR. Traficul a fost blocat de oameni care traversează continuu cu lumânări aprinse în semn de omagiu

"În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani) încarcerată, în stare de inconştienţă. Pompierii au acţionat pentru extragerea victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului, aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Din păcate, victima a suferit leziuni incompatibile cu viaţa iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD", a transmis ISU Arad.

Pompierii au acționat și pentru prevenirea unui incendiu.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este Ciprian, bărbatul care a fost călcat de TIR alături de fiii săi. Bărbatul și-a văzut copilașul murind: „Aveți sus un îngeraș păzitor”

Proteste în Lețcani după decesul copilului lovit de TIR. Traficul a fost blocat de oameni care traversează continuu cu lumânări aprinse în semn de omagiu

Mai mulți locuitori din Lețcani, localitatea unde s-a petrecut tragicul accident în care un copil de 3 ani a fost lovit mortal de TIR, au protestat astăzi în semn de omagiu. Oamenii au traversat continuu cu lumânări aprinse pentru comemorarea micuțului. 

Citește și: VIDEO- Tragedie în Iași: un copil a murit după ce a fost lovit pe o trecere de pietoni

Cetățenii din Lețcani au blocat trecerea de pietoni unde copilul de trei ani a fost lovit mortal de un TIR. Locuitorii doresc să se facă dreptate, motiv pentru care traversează continuu cu lumânări aprinse în semn de omagiu pentru băiatul decedat.

Citește și: Grav accident rutier. Printre victime se numără un copil de șase și unul de 16 ani

De asemenea, traficul se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri din cauza prezenței tot mai multor persoane. Locuitorii din Lețcani traversează continuu cu lumânări aprinse pentru comemorarea micuțului decedat. La fața locului a fost nevoie de intervenția mai multor echipaje de polițiști și de jandarmi.

Citește și: O fetiță de patru ani a murit după ce a fost lovită de o dubă în fața mamei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si